Порівняння
0 0 

Яку діагональ ноутбука вибрати 13 або 15, з огляду на свої переваги?

18.11.2019

Вибираючи ноутбук, потенційний клієнт звертає увагу на технічні характеристики. Оперативна і зовнішня пам'ять, особливості відеокарти, потужність процесора - важливі аргументи. Але слід звернути увагу і на розмір дисплея. Нижче перераховуємо, які бувають діагоналі ноутбуків:

  1. Портативні. Розмір дисплея коливається в межах від 10,1 до 13,3 ". Нетбуки і ультрабуки поміщаються в класичній жіночій сумочці. Компактні лептопи за розмірами нагадують звичайні планшети.
  2. Універсальні. Розмір екрану складає від 13,6 до 15,6 дюймів. Ноутбуки є класичними. На прилавках торгових точок гаджетів з даної категорії найбільше.
  3. Альтернатива ПК. Розмір екрану від 15,6 до 20 ". Активно використовуються в процесі тестування комп'ютерних програм. Масштаби дисплея дозволяють чітко розглянути найбільш дрібні деталі.


Де і для яких цілей купити ноутбук з 15 "діагоналлю недорого


Велика діагональ має один недолік - збільшуються габарити гаджета. Далі - тільки переваги. Такі ноутбуки прекрасно підходять для ігрових цілей, для роботи з мультимедіа, для комфортної роботи в інтернеті. Геймерам немає сенсу розглядати моделі з діагоналлю в 17 і більше дюймів. Людське око не здатне охопити такі масштаби і ігровий процес буде супроводжений дискомфортом. Гравцеві доведеться постійно зміщувати погляд то в частину периферії, то в центр.

Купити монітор з такими масштабами слід і тим, хто постійно працює з мультимедійними додатками. Максимально докладно видно все робочі інструменти. Велика діагональ зацікавить офісних співробітників, що виконують завдання в програмах від Майкрософт Офіс.

Користувачам, постійно дивиться відеоролики в мережі інтернет теж треба розглянути такий варіант. Наприклад, перед сном можна помістити лептоп на відстань в 2-3 метри, що запобіжить негативний вплив на очі.

Альтернатива: для кого підійде ноутбук з 13 "діагоналлю за нижчою ціною


В інтернет магазині бу комп'ютерів pc.com.ua можна придбати і більш компактну техніку. Цікаво, що трінадцатідюймовие моделі з'явилися набагато пізніше, ніж 15 "аналоги. Підійде для тих, хто бере ноутбук часто з собою - більш мобильней, ніж з 15" діагоналлю. Прекрасний варіант для мандрівників, менеджерів, приватних підприємців, яким по роботі потрібна техніка.

Такий ноутбук це щось середнє між класичним ноутбуком і нетбуком. Тут відмінно поєднуються продуктивність і компактність. На ньому добре дивитися відео, слухати музику, серфить в мережі інтернет. Чи не виникне ніяких проблем з відкриттям і функціонуванням комп'ютерних програм / програм.

Багато моделей виготовлені з металу. Незважаючи на це, їх не можна назвати важкими і габаритними. Виробники подбали про максимальну лаконічності. За технічними характеристиками трінадцатідюймовие моделі нічим не поступаються більш габаритним лептопам. При цьому, вони споживають набагато менше енергетичних ресурсів, що робить експлуатацію вигідною у фінансовому плані. Більш того, без зарядки 13-дюймові гаджети здатні функціонувати набагато довше. Ноутбук діагоналлю в 15 "пропрацює приблизно 4-6 годин. Що стосується трінадцатідюймових, то їх ресурс розрахований на 7-9 годин.

Загалом, підбирайте монітор для поставлених перед ним завдань. В інтернет-магазині великий вибір сучасної техніки. Але це ще не все. Наприклад, ціна на монітор 24 ", як і на інші товарні позиції, цілком прийнятна. Весь товар є сертифікованим, повністю відповідаючи чинним нормам і стандартам якості.