Порівняння
0 0 

Рейтинг самих затребуваних ноутбуків серед українців у 2017 році за версією

29.11.2017

          Коли мова йде про економію бюджету при покупці ноутбука, ми зупиняємо свій вибір на потриманої техніки. Дане обладнання продається власником по двом основним причинам – необхідність придбання більш удосконаленої моделі і гостра потреба у фінансах. Ноутбуки б/у серед українців користуються підвищеним попитом. Розглянемо найбільш популярні моделі підтриманих ноутбуків року, що минає, придбані в інтернет-магазині "PC":

  • Ноутбук LENOVO THINKPAD X201. Це оновлена інноваційна версія, що характеризується наявністю процесором останнього покоління. Модель виступає в ролі найкращого мобільного інструменту, так як характеризується підвищеними показниками міцності, незалежністю функціонування.  Пристрій з Intel Core i5-540M, 4 гігабайтами оперативної пам'яті є тонким і має чудові комунікаційні можливості.

  • Ноутбук Hp Elitebook 2560p SSD 160Gb. Дана модель відрізняється наявністю стильного дизайну і потужним 4-ядерним процесором. Це безпрограшне рішення для тривалої  або офісної роботи.

  • Ноутбук HP Probook 6570b. Це надійне корпоративне обладнання, яке відрізняється суворим колірним рішенням. Корпус якісний, клавіатура є вологостійкими. Дисплей 15 дюймів при дозволі дорівнює 1366 на 768. Відмінний набір комунікацій.

  • Ноутбук LENOVO THINKPAD Т410. Це бюджетне рішення для бізнесу і роботи. Основні особливості вироби – наявність процесора Intel, відмінних комунікаційних можливостей, міцного корпусу.

  • Ноутбук Dell 13.3. Це продуктивне, сучасний пристрій. Об'єм диску 256 Гб. Безпрограшне рішення для щоденного офісної роботи. 

  • Нетбук Dell 2100. Дана модель є оптимально підходящим варіантом для школярів і студентів. Особливості - процесор Intel Atom, 1 Гб пам'яті, зручний і компактний розмір.

  • Ноутбук Acer 8573. Пристрій може похвалитися класичним строгим дизайном. Ємність пам'яті - 500 Гб. Екран відрізняється наявністю антиблікового покриття.

  • Ноутбук Dell E6400. Якісний і сучасний мобільний комп'ютер має елегантний дизайн і характеризується високою продуктивністю. Це справжня «робоча конячка» для офісу та бізнесу.

  • Бізнес-ноутбук EliteBook 840 G3. Основне призначення виробу - забезпечення тривалої та безперебійною роботою.  Передбачена опція захисту від сторонніх поглядів. Корпус є високоякісним.

  • Ноутбук Acer TravelMate 8572. Модель відрізняється налагодженою роботою і продуманим дизайном. Стильний 15,6-дюймовий рідкокристалічний екран WXGA забезпечує високу якість зображення.

В майбутньому 2018 році серед старих ноутбуків будуть популярні пристрої з 7-м поколінням процесорів Intel.  Вигідно купувати моделі з оперативною пам'яттю не менш, ніж 8 Гб. Для гри бездоганним рішенням стануть комп'ютери з відеокартою NVIDIA GeForce GTX 1080. Доцільно вибирати варіант з SSD – це гарантія зносостійкості і продуктивності роботи.